Logo Staples

Kimberly-Clark KLEENEX®: Keer verkoudheid de rug toe!

Delen via:
Kimberley_alt

We zitten er weer midden in - de tijd van griep en verkoudheid. Daarom is het er ons aangelegen om u te helpen om fit en gezond te blijven en het vervelende gesnotter, hoesten en koorts te voorkomen. Virussen en bacteriën verspreiden zich via alles wat we aanraken, maar gelukkig kunnen we door onze handen te wassen en goede hygiënische gewoonten aan te houden en de verspreiding van infecties voorkomen en onze werkplek gezond houden. 

KIMBERLY-CLARK PROFESSIONAL* biedt een reeks aan producten die een goede handhygiëne stimuleren, waardoor uw medewerkers beter beschermd worden tegen de verspreiding van infecties. Daarnaast wordt er hiermee een gevoel van welzijn gecreëerd op de werkplek. 

Onze tips voor het realiseren van een gezonde werkplek:

Een effectieve hygiëne begint met het grondig wassen van de handen, en daarvoor hebben wij KLEENEX® Foam handreiniging speciaal ontwikkeld. Dit product is beschikbaar in meerdere botanische geuren en leent zich uitstekend voor veelvuldig gebruik. Deze luxe foam met vochtingbrengende extracten is de perfecte oplossing voor het wassen van de handen.

Al onze producten voor de toiletruimte zijn compatibel met het makkelijk te reinigen, en bekroonde AQUARIUS* dispenser-assortiment. Ze hebben een gestroomlijnd en compact ontwerp waarmee ze in elke toiletruimte passen.

Goede hygiënische gewoonten zijn er niet alleen voor in de toiletruimte. Help daarom de verspreiding van ziektekiemen op het werk te voorkomen met KLEENEX® desinfecterende hand- en poetsdoeken. Deze doekjes zonder alcohol zijn hard voor bacteriën en virussen, maar mild genoeg om te gebruiken op de handen. Ideaal voor alle oppervlakken, zoals telefoons, toetsenborden en deurknoppen.

Als u de pech heeft om toch verkouden te worden, dan kunnen KLEENEX® Balsam facial tissues helpen om schrale neuzen te verzachten door een beschermende balsem achter te laten, die prettig aanvoelt en helpt bij het herstel.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

0800 38560

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit