Logo Staples

Bent u al voorbereid?

Delen via:
  • Staples_article

Alles wat u nodig heeft om veilig en verantwoord te kunnen werken

 

Versoepelingen. De eerste stappen zijn gezet en ook het werken op kantoor is weer in zicht. Verschillende sectoren bereiden zich stap voor stap voor op een veilige terugkeer of (her)opening van de WORKSPACE. Hoe bereidt u zich voor op het nieuwe werken? Het oppakken van werkzaamheden die lange tijd stil hebben gelegen, of het herinrichten van uw werkomgeving kunnen de nodige uitdagingen met zich meebrengen. Staples Solutions is uw vertrouwde partner en helpt u met het treffen van de juiste maatregelen, ongeacht in welke sector u werkzaam bent.

 

We snakken allemaal naar een samenleving zonder coronamaatregelen, maar hoe bereidt u zich voor in een constant veranderde wereld? Als organisatie doet u er goed aan de nodige maatregelen te treffen en veilige kantoorplekken te creëren. Als totaalleverancier, is Staples Solutions uw vertrouwde partner voor de werkplek van vandaag en morgen. Waar hybride werken telkens meer de norm lijkt te worden, helpen onze experts u graag met de nodige aanpassingen voor het nieuwe werken.

Om ervoor te zorgen dat u uw medewerkers, klanten en relaties veilig kan verwelkomen, biedt het assortiment van Staples een uitgebreid aanbod aan oplossingen die u helpen daar flexibel op te anticiperen. Deze zijn opgedeeld in de volgende behoeftes:

 

Met de oplossingen van Staples bent u altijd en overal op voorbereid. Samen zorgen wij ervoor dat uw ruimte werkt, zodat alles werkt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw persoonlijke accountmanager.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

0800 38560

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit