Logo Staples

HP Enterprise-printers met FutureSmart bieden de meest complete beveiliging

Delen via:
Hp

Nieuwe HP Laserjet Enterprise-printers met JetIntelligence zijn voorzien van beveiligingsfuncties met automatische reparatie om netwerkgevaren af te slaan en uw bedrijf veilig te houden.

Automatische naleving van beveiligingsvoorschriften
Nadat het apparaat opnieuw is opgestart, controleert en reset HP Instant-On Security in HP JetAdvantage Security Manager de beveiligingsinstellingen van het apparaat, zodat de beveiligingsvoorschriften van uw bedrijf altijd worden nageleefd.

HP Sure Start
HP Sure Start controleert de BIOS-code. Als het BIOS is gekraakt, start HP Sure Start het apparaat opnieuw op en wordt een veilige 'gouden kopie' van het BIOS geladen.

Whitelisting
Tijdens het opstarten wordt gecontroleerd of de firmware authentiek is en of de code digitaal is ondertekend door HP.

Inbraakdetectie
Tijdens complexe firmware- en geheugenactiviteiten vindt continue bewaking plaats en worden afwijkingen meteen gedetecteerd. Als er wordt ingebroken, wordt het apparaat automatisch opnieuw opgestart.

Sommige HP printers zijn voorzien van beveiligingsfuncties met automatische reparatie. Meer informative.

1. Gebaseerd op een HP review van in 2015 gepubliceerde geïntegreerde beveiligingsfuncties van concurrerende printers in dezelfde klasse. Alleen HP biedt een combinatie van beveiligingsfuncties voor controle van de integriteit tot op BIOS-niveau met automatische reparatiemogelijkheden. Er kan een FutureSmart-servicepackupdate nodig zijn om beveiligingsfuncties te activeren op de HP LaserJet M527, M506 en M577. Sommige functies worden als HP FutureSmart-servicepackupdate aangeboden op specifieke bestaande Enterprise-printermodellen. Ga voor een lijst met compatibele producten naar:http://h20195.www2.hp.com/V2/GetDocument.aspx?docname=4AA6-1178ENW.

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

0800 38560

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit