Logo Staples

MEETSPACE: een nieuwe manier van samenwerking binnen het bedrijf

Delen via:

Nu bedrijven zich overal ter wereld voorbereiden op de terugkomst van hun personeel op de werkplek, vraagt de manier waarop we samenwerken om een nieuwe aanpak. Dit betekent een onherroepelijke verschuiving in het gebruik en beheer van de MEETSPACE: de plaats waar mensen samenkomen om mooie dingen te bereiken. Als uw vertrouwde gids helpt Staples u met de nieuwe aanbevelingen voor de MEETSPACE.

Geef geen enkele bacil de kans

Terwijl u druk bent met de vergadernotulen, dringende e-mails en een gesprek met collega's over de lunchopties, gebeurt het ondenkbare; iemand niest. Waar eerst een simpel 'gezondheid’ voldeed, zullen veel mensen nu wat bedenkelijk kijken en wellicht bezorgd worden. Dat is geen vreemde reactie want de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) stelt dat de meeste druppels die in een ruimte vrijkomen wanneer iemand hoest of niest op nabije oppervlakken landen. Als u binnen een meter van die persoon staat, kunnen ze op u terechtkomen met een kans op infectie als gevolg. Met de juiste maatregelen moet het risico op infectie echter al zijn verminderd en kunnen werknemers en klanten veilig verdergaan met hun activiteiten. Zo komt het virus, of gewoon hooikoorts, nergens bij u in de buurt in de aangepaste vergader- of ontmoetingsruimte, waar afstand en hygiëne vooropstaan.

Veilig en schoon loopverkeer binnen het kantoor

Buiten de formele MEETSPACE zijn er veel gemeenschappelijke ruimtes die niet vergeten mogen worden. Denk hierbij aan het verlaten van een vergaderruimte, door de gang lopen, de trapleuning vasthouden, in de lift staan of bij de receptie wachten op een collega. Een doordachte benadering van al het dagelijkse verkeer via de MEETSPACE kan een aanzienlijk gevolg hebben.

Uit onderzoek blijkt dat de verspreiding van micro-organismen voor 80% door handen gebeurt. Daarom is alles wat u gewend bent om met uw handen te doen in het nieuwe normaal een zorg, zoals het openen van deuren en indrukken van liftknoppen. Overweeg waar mogelijk om deuren open te laten en zorg dat er bij elke branddeur vrijstaande, aanraakvrije handreinigers beschikbaar zijn. Ook kunnen bepaalde deuropeners en schone sleutels uitkomst bieden. Schone sleutels kunnen zelfs voor meerdere doelen gebruikt worden, zoals het indrukken van liftknoppen of het selecteren van koffie uit de koffieautomaat.

Wilt u meer weten over hoe u de drukke locaties op uw kantoor kunt beschermen? Bespreek het vandaag nog met uw vertrouwde accountmanager.

Bestel nu

Delen via:

Lees verder

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

0800 38560

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit