Logo Staples
Zer0 Waste Working

Zer0 Waste Working

Bij Staples Solutions zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze eigen impact op het milieu, maar ook  die van u, zo laag mogelijk te houden. Naast ons breed assortiment van milieuvriendelijke producten, kunt u als klant van Staples ook profiteren van unieke programma’s die u helpen uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Om hierin voorop te blijven lopen, heeft Staples eind 2020 een nieuw initiatief gelanceerd: Zer0 Waste Working.

Wat is Zer0 Waste Working

Zer0 Waste Working is een nieuwe dienstverlening, waarbij gebruikte en/of afgedankte kantoorartikelen worden retourgenomen om er vervolgens nieuwe producten van te laten maken.Dat noemen wij een circulaire afvoering van (kantoor)artikelen. Een circulaire economie is gericht op het behouden en benutten van de kwaliteit en waarde van materialen, onderdelen en producten, zodat grondstoffen geen afval worden, maar hoogwaardig in gebruik blijven.

Hoe gaat het in zijn werk:

 

  • De retourboxen worden geplaatst op de afgesproken locaties.
  • Uw medewerkers verzamelen gebruikte en/of afgedankte kantoorartikelen in de retourboxen
  • Volle retourboxen worden opgehaald op het moment dat er kantoorartikelen op de locatie worden geleverd.
  • De producten uit de retourbox worden beoordeeld in ons Zer0 Waste Workstation en vervolgens hergebruikt of gedemonteerd.

 

De retourboxen worden tevens voorzien van een sticker met duidelijke instructies, zodat u en uw medewerkers gemakkelijk weten wat wel of niet retour wordt genomen

Met het Zer0 Waste Working van Staples, wordt duurzaamheid bevorderd en de impact op het milieu beperkt. Het verkleinen van de ecologische voetafdruk van uw bedrijf is dus een logische stap: het is niet alleen kostenbesparend en goed voor het milieu, het vergroot ook de betrokkenheid van uw werknemers en klanten aan elkaar.Wenst u meer te weten te komen over het Zer0 Waste Working? Neem dan gerust contact op met uw persoonlijke accountmanager.

Onze partners in duurzaamheid

Ontdek de duurzame oplossingen waarmee wij u kunnen helpen te stoppen met slechte gewoonten en een verschil te maken. Doe dit met de hulp van Staples Solutions en zijn vertrouwde partners in duurzaamheid.

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

0800 38560

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit