Logo Staples
Customer Unique Solutions

Full-service Solutions

Customer Unique Solutions bij Staples Solutions verleent als belangrijke kernactiviteit het totale One-Stop-Shopping concept voor de Corporate Identity & Marketing programma's van onze relaties.

Staples Solutions biedt u hiermee een oplossing om in het kader van TCO (Total Cost of Ownership) de interne proceskosten significant te helpen besparen. Door de klantspecifieke goederenstroom te combineren en te integreren met de bestelstroom van de kantoorartikelen en facilitaire producten voorziet Staples Solutions daarin.

Commercieel drukwerk

Laat uw drukwerk net zo spreken als uw boodschap met de geïntegreerde printoplossingen van Staples Solutions. Wij leveren alles wat u nodig heeft om uw bedrijf zichtbaar in de markt te zetten. Dit wordt tegelijkertijd bezorgd met uw overige bestellingen in uw eigen WORKSPACE.

Bedrijfskleding

Vind alle support en oplossingen die u voor uw bedrijfskleding nodig heeft. Of u nu zoekt naar overalls, uniformen of persoonlijke beschermingsmiddelen voor uw magazijn-, hospitality- of schoonmaakmedewerkers, wij bieden alles op maat.

Relatiegeschenken en promotionele artikelen

Customer Unique Solutions biedt oplossingen voor premiums, giveaways en relatiegeschenken voor al uw evenementen, marketingacties en reguliere promoties. Heeft u daarnaast geschenken voor kerstpakketten of push-acties nodig? Bij Staples Solutions bent u daarvoor ook aan het juiste adres.

Retail Solutions

In uw winkelfilialen gebruikt u dagelijks producten om uw bedrijf te ondersteunen. Denk hierbij aan draagtassen, cadeauverpakkingen, kassarollen, displaymaterialen, pricing-materialen, POS-materialen (point-of-sale-materiaal) etc.. Staples Solutions verzorgt en ontzorgt de ontwikkeling, inkoop en voorraadbeheer voor haar relaties in de retail.

Voorraadbeheer

Om ervoor te zorgen dat u nooit zonder komt te zitten wat betreft uw dagelijkse klantspecifieke assortimenten, heeft Staples Solutions voor u een uniek voorraadbeheerproces gecreëerd. Deze is toegespitst op de van toepassing zijnde omloopsnelheden.

Ontdek de mogelijkheden

Een persoonlijk gesprek

Voor een oplossing die is afgestemd op uw behoeften, neemt u contact op met een van onze accountmanagers.

Let's talk in person NL

Form
Submit
Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

0800 38560

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit