Logo Staples

Wanneer ruimte werkt, werkt alles.

Met de juiste ruimte kun je het verschil maken - vandaag en iedere dag. Ontdek de mogelijkheden als werkruimte voor jou werkt.

Wat maakt kantoorverlichting zo belangrijk?

Alles draait om de werkplekinrichting in relatie tot de mensen die daarin werken. Die mensen zijn een gegeven, maar op de werkplek hebben we invloed. Als de werkplek klopt en ergonomisch is geoptimaliseerd, dan levert dat aanwijsbare voordelen op. Klopt het niet, dat geldt het omgekeerde ook en doen we onszelf en de onderneming te kort. Vaak klopt het ook niet, blijkt uit ons nieuwste onderzoeksrapport.

De wetenschap achter werkende ruimtes.

Onderzoek heeft aangetoond dat de juiste ruimte grote impact heeft op hoe we ons voelen in het dagelijks leven. Het verhoogt onze werklust en productiviteit. Het is niet alleen de fysieke ruimte waar we ons bevinden, ook de virtuele ruimte en de ruimte tussen de oren.  Wij zijn erop gebrand te begrijpen wat ruimte laat werken. Zodat iedereen zich tevreden, productief en gelukkig voelt in een werkruimte die klopt. Download het rapport voor meer informatie.

Wat doet jouw ruimte voor jou?

"Als je alles uit jouw ruimte haalt, is het haast ongelofelijk hoeveel verschil dat maakt. Ruimte verbindt en maakt dat we begrip hebben voor elkaar. Het inspireert ons om te creëren en ons levendig te doen voelen. Het hernieuwt ons en geeft nieuwe energie om de dag door te komen. De juiste ruimte geeft zelfs geborgenheid en zelfvertrouwen om te doen wat we moeten doen..
Verken onze vier ruimtes en leer meer over de manieren waarop deze voor jou kunnen werken, zodat jij beter presteert."

We staan achter je.

Bestaat jouw bedrijf uit minder dan 20 werknemers? Bekijk de oplossingen die passen bij jouw behoeften. 

Mis niets van het laatste nieuws en de nieuwste artikelen. Volg ons op social media.

Kom bij onze online community voor extra tips, informatie en aanbiedingen.

Maak ruimte voor spel

Plezier en interactie op het werk pakken voordelig uit voor de zaak. Met plezier werken verhoogt de productiviteit, stimuleert innovatie en verhoogt de snelheid naar de markt. Het stimuleert ook de betrokkenheid van medewerkers en het creatief denken. De inrichting van iedere hoek van de werkruimte heeft effect op de samenwerkingszin van werknemers. Ervaar hoe je ruimte kunt verbeteren voor samenwerking en verhoogde productiviteit.

Contact
close

Een persoonlijk gesprek

U kunt een Staples-accountmanager bellen op het volgende nummer:

0800 38560

U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Een van onze accountmanagers zal dan snel contact met u opnemen.

Get Help NL

Form
Submit